luni, 30 martie 2015

Se poate numi iubire?

In ciuda faptului ca esti un intreg, realizand ca esti complet in modul in care esti... si totusi dorul este dupa persoana cu care obisnuiai sa fi ? desi esti ocupat cu activitatile tale de zi cu zi, in momentele de liniste, sa apara 'ea/el' ?  

Oare asta inseamna iubire?
In ciuda faptului ca intervine mintea si ratiunea pe moment, totusi inima sa nu dea ascultare si sa actioneze pe cont propiu, asta este ciudat si fascinant intru-totul.

Este vorba de atasament sau iubire ? 
Suferinta in lipsa ei nu simt, insa inima isi doreste prezenta inimii ei.... atingerea mea tanjeste dupa fata ei calda, corpul ei, iar buzele... tanjeste dupa al ei suflet.


Se spune ca orice trandafir are spini, poti mirosii si atinge petalele trandafirului si te poti lasa cuprins de el, insa pentru moment...  sa te simti atat de cuprins incat iti inchizi si ochii, inima are propia ei vedere. Efectul cauzei te face sa dai de spini,  o zgarietura, o mica picatura de sange.


Poate fii asa si in cazul iubirii ? trandafirul este considerat simbolul dragostei, defapt orice floare poate simboliza dragostea/iubirea asa ca data viitoare voi alege o lalea ! Si totusi nu are acel mesaj autentic, pur precum trandafirul.... deci din cauza are acest titlu un simplu trandafir.



Un comentariu: