duminică, 3 august 2014

Iubirea nu poate fii cumparata ori castigata...ci doar SIMTITA !

Este duminica, o zi linistita si foaaarte calduroasa si astazi am de gand sa postez articolul asta...un articol legat de iubire. In primul rand vreau sa vorbesc legat de titlul articolului.....  "iubirea nu poate fii cumparata, nu poate fii castigata ci doar simtita. "





Cand e vorba de a simtii iubire doar atunci putem spune ca este iubire, cand e vorba de iubire cumparata....cu totii stim ca nu exista asa ceva ! iar legat de a castiga iubirea cuiva...ei bine mi se pare mai mult o hranire a ego-ului, a mintii in general. Tu ca om esti plin de tine cand cineva incearca sa iti castige iubirea, te simti mandru, intr-o anumita masura de superioritate fata feeling-urile persoanei care incearca sa iti atraga atentia...sa iti castige iubirea.




In schimb...atunci cand simti cu adevarat iubire fata de cineva....emani iubire si esti receptiv in a primii iubire inapoi, iti dai seama daca simti iubire atunci cand traiesti momentul ala, nu exista o teorie legat de asta, exista doar momentul ala prezent in care simti tot ce trebuie sa sti legat de asta.



Nici iubirea de sine nu poate fii castigata...ci doar simtita, nu e un concurs intre tine si iubirea care o ai fata de tine, nu trebuie sa iti demonstrezi nimic, sa iti castigi iubirea...ci doar sa incepi sa te iubesti pe tine insuti si sa simti asta !

Un comentariu:

  1. În piedicile vieții, în durerile ei, în pierderi, în respingere, în lipsa de iubire a cuiva, în critica aspră, în ceea ce seamănă cu un atac, cu o lovitură, să vedem ”un ajutor”, o treaptă care ne duce sprinten spre visul nostru !

    RăspundețiȘtergere