miercuri, 4 noiembrie 2015

Adevarul dincolo de viata

Care este adevarul dincolo de ochii fizici? dincolo de modul nostru mecanic de a percepe lucrurile ? 
 Am sustinut destul o cauza falsa din punct de vedere uman si dincolo de umanitate. Am trait dupa limitarile parintilor nostri, dupa cei ce au fost si nu vor mai fi... dupa un punct ne auto-educam, absorbim informatia ca un burete, odata stors.. suntem nimic si tot odata totul, asa cum ar trebui sa fim. Ce este dincolo de minte si falsele daruri exterioare a lumii ? cat putem fi pacaliti si distrasi de iluzi marunte ? 
Noi am fost intotdeauna propriul nostru sanctuar, casa noastra unica... locul de refugiu. Lumea fizica ne-a distras de la noi insine prin capcane si piedici false. Au trebuit sa moara oameni nevinovati sa putem arunca un ochi asupra celor ce inca sunt in viata, oare este o simpla dorinta egoista sa cred ca asta ne va uni? si totusi de ce sa existe o unitate daca totul este o iluzie aici ? 
Daaa stiu ! singurul lucru real aici suntem NOI ! dar cat de constienti putem fi daca teama ne impiedica? de ce exista "unitate" abia dupa ce se intampla o tragedie si nu mereu asa cum ar trebui !? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu