marți, 1 martie 2016

Diferenta intre "Vreau" si "am nevoie"

Este o diferenta in a vrea si a avea nevoie. Omul in esenta lui nu are nevoie de nimic defapt, insa poate avea tot ce isi doreste, nu isi doreste din nevoie ci pentru a isi alimenta fericirea temporara sau pentru simpla satisfacere. 
Spun ca omul poate avea tot ce isi doreste, oarecum voi fi putin contrazis pe tema ' de unde bani ?' odata ce iti permiti sa ai un gand cu ceea ce iti doresti, automat vei avea acces in totalitate la cererea respectiva, prin asta este clar de inteles ca toate resursele necesare pentru cererea ta vor aparea de indata.
 Nu iti era permis sa ai ceea ce ceri doar daca nu puteai sa ai gandul sau efectiv sa te gandesti la cererea respectiva, mintea ne este cel mai mare instrument de ajutor si tot odata ne poate fi si cel mai mare dusman.
Daca am fi constienti cat se poate de mult ne influenteaza gandurile pe care le avem stilul de viata, trebuie sa le observam si imediat sa modificam gandul in caz ca ni se pare a fi un gand usor nociv noua. 
Inlocuieste fiecare gand negativ cu opusul sau, noteaza gandurile pe care le ai in mod frecvent, observa si invata.
Indrazneste sa visezi, nimeni nu iti poate interzice asta.  Visul trebuie sa fie puternic, intentia si cererea ta sa fie hotarata, serioasa si la subiect. 
Nu poti fi perfect in gandire, vor fi momente in care vor aparea stari si ganduri negative chiar daca ai ajuns la un anumit nivel de prezenta in referire cu observarea gandurilor, ce poti face este sa nu faci parte din obstacolul gandului si sa ramai un martor detasat al gandului ce iti da tarcoale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu